Нещодавно в одному із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України військові зустрічали відомого журналіста, телеведучого, гастроблогера Костянтина Грубича.
Гостю пощастило скуштувати “армійський обід”: кухарі пригощали гостя українським червоним борщем та дерунами, які були приготовані в польових умовах.
Костянтин Грубич зауважив, що це один із кращих борщів, які йому доводилось куштувати. Деруни також припали до душі ведучому.
Ситий воїн – сильний воїн – так вважають військові кухарі Андрій та Сергій. Тому завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів”, – зазначили у дописі.
За матеріалами служби зв’язків із громадськістю 23 інженерно-позиційного полку.